o nama

Naša poslovna koncepcija, jedinstvena vizija, misija i vrijednosti, pokazuju suštinu tko smo i na koji smo način u interakciji jedni s drugima

Mi stojimo iza svoje strategije, koju provodimo zajedno s Vama. Zajedno dijelimo i uspjeh i rizik.

Pomažemo klijentima pružajući im profesionalne usluge koje rješavaju njihove poslovne probleme i omogućuju im iskorištavanje poslovnih prilika. S klijentom radimo kao interim management ili poslovni konzalting, živimo njegovu kompaniju, sve do trenutka ostvarenja ciljeva.

Naš tim čine domaći i inozemni eksperti iz poslovnih područja za koja smo specijalizirani a to su: restrukturiranje, izgradnja klastera te transfer tehnologije i franšizing. Poslujemo na području Hrvatske i zemalja Jugoistočne Europe, stavljajući svoje globalne kontakte u znanju, poslovnim mogućnostima i prilikama, svojim klijentima na raspolaganje.

Profesionalno vodimo projekte, donosimo odluke i zajedno s Vama živimo Vašu kompaniju

Naš tim čine domaći i inozemni eksperti iz poslovnih područja:

  1. Restrukturiranje
  2. Izgradnja klastera
  3. Transfer tehnologija i franšizing

Strateški savezi i internacionalizacija

Široka mreža partnera, samostalnih konzultanata i partnerskih kompanija, omogućije nam da Kowlakonzalting brzo, jednostavno i praktično nađe rješenje za svaki izazov, potrebu ili želju koju prema nama iskaže klijent.

  • Svojim klijentima pružamo potporu kroz svaki od ključnih proizvoda / usluga bez obzira da li neka od aktivnosti traži realizaciju iz inozemstva
  • Konkurentske utakmice vode se između strateških konzalting saveza
  • Razvijamo strateške saveze na lokalnoj, regionalnoj, nacionalnoj, EU i globalnoj razini

Kontaktirajte nas

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju

copyright © 2015 KOWLACONSULTING | All Rights Reserved | Powered by svinaweb